Vrlo brzo se u javnosti proširila vest da je Lea optužila svoje kolege među kojima su Sanja Kužet, Žika Jakšić, Voja Nedeljković, Siniša Medić, Dragana Katić, Vesna Milanović i drugi da uzimaju mito od pevača da bi ih doveli u emsije.

Ona je to prema tvrdnjama izvora uradila u naletu besa kada su čelnici rekli da za njenu ćerku nema mesta na televiziji. 

Foto: ATA images

 

Tim povodom se oglasila voditeljka za Kurir.

- Pročitala sam tekst koji ste objavili i ono što imam da kažem na tu temu je to da su to sve gluposti. Čula sam se sa svim mojim kolegama sa televizije koji su i za vaše novine to demantovali. Razgovarala sam i sa Pejom i Žikom i ostalim voditeljima, tako da će se oglasiti i moja matična kuća sa zvaničnim saopštenjem. Grand će detaljno da da obrazloženje. Nikom nije u interesu da se o kući u kojoj radi loše priča, tako da ćemo svi zajedno staviti tačku na ove dezinformacije. Nikakve neprijatnosti nisam imala sa kolegama već smo se slatako smejali ovim nebulozama - rekla je Lea.

Voditeljka je ćerkino zaposlenje prokomentarisala na sledeći način: 

- Što se moje ćerke tiče, ona je radila na više od pet televizija i njen angažman nema nikakve veze sa mnom. Ona je radila na Studiu B, Hajp televiziji, KCN i ostalim medijskim kućama. Devojka je diplomirani reditelj i naravno da će naći posao u svojoj profesiji - poručila je Lea.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".