Атрактивна водитељка открила је детаље реновирања, шта би све желела да поседује у стану и колико је платила стан:

- Стан је стара градња и он ће се цео реновирати. У животу сам се увек водила енергијом, а овај стан има енергију од милион долара, иако је стар. Са реновирањем ће ме овај стан од 54 квадрата изаћи 200.000 евра. Све сам сама зарадила својим радом - започела је водитељка и истакла да у тој зргади не може свако имати стан: 

- У овој згради су живели еминентни људи за време Јосипа Броза Тита. Велики политичари, функционери, дипломате и у овој згради не може баш свако да има стан. Када сам га купила, било ми је битно да имам паркинг место јер је ово центар Београда. Претходна власница је жена која је била најпознатија хемичарка за време Тита. Нећу је именовати, јер ће сви знати ко је. Благосиљала ме је и рекла ми је да жели да ми ћерка толико успе у животу да надмаши своју мајку на сваком пољу.

- Ходник ћу претворити у спаваћу собу која ће бити моја, док ће у соби преко пута бити ћерка Леа. Велика кухиња ми не треба, тако да ћу направити од шпајза просторију где ћу ставити фирижидер и разне кухињске елементе, чисто да бих могла да правим здраве оброке. Имаћу велике прозоре кроз које ћу гледати на зграде и пити шампањац. Спаваћа соба ће бити страствена, сензуална, али и еротска. Здрава еротика, као Моника Белучи када снима рекламу за "Долце & Габбану". Волим мешавину шпанског и италијанског стила. У новој соби ћу да водим љубав сензуално. Биће све у бордо боји: кревет и зидови, док ће на једној страни бити леопард тапета. Волим све што је екстравагантно. Када је љубав у питању, многи мисле да сам доминантна. Међутим, греше. Ја сам неко ко у љубави увек воли да буде права жена и да мој мушкарац буде краљ - описала је Јована како ће изгледати њена спаваћа соба. 

- Одувек сам желела да имам купатило са телевизором. Имаћу хидромасажну каду са златним славинама, док ће плочице бити леопард “Роберто Цавалли”. Комбиноваћу све са најскупљим, златним мермером. Са прозора из дневног боравка ћу да контролишем ко се са ким швалерише. И пратим ко вози скупе аутомобиле, а ко не. Цела дневна соба ће бити зелена. Зашто зелено? Привлачи паре и зелена је моја омиљена боја. Земљани тонови, биковски. Зелене фотеље и двосед, као и велики телевизори са којих ћу да пратим све програме на телевизији. Све људе који ми буду важну, зваћу код мене кући - завршила је Јована за поменуту телевизију.  

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".