Љубавна прича Дорис Драговић и Марија Будимира отпочела је пре више од три деценије, а тада се због љубави према породици певачица повукла са јавне сцене мада она никада није престала да се бави музиком. Иако је иза ње дуга и блистава каријера, приватни живот увек јој је био на првом месту, међутим исти она није желела да експонира, па је свако појављивање Дорис Драговић са мужем у јавности права посластица за седму силу и увек права сензација.  

 

 

Наиме, након дужег времена чувена певачица појавила се са супругом на једном догађају у Сплиту, а фотографија коју је она објавила на "Инстаграму" изазвала је огромну пажњу.

 - Кад се душе споје - написала је у својој најновијој објави Дорис која је у друштву супруга позирала фоторепортерима, а колико је љубав међу њима јака говоре ове њене речи као и осмеси на лицима супружника.

Дорис и Марио упознали су се 1989. године, а касније су признали да су се једно другом свидели на први поглед.

 

 

- Марио ме је освојио ведрином и изгледом. Имао је хиљаду звезда и наду у очима. Била је 1989. Напољу је било несносно вруц́е, а са другарицом Иванком Луетиц́ отишла сам у новоотворени кафиц́ на плажи Обојена светлост. Лењо се спуштајуц́и према мору, чула сам звук пољупца иза себе. Окренула сам се и видела Марија. Одмах ми се допао, иако признајем да то није била љубав на први поглед - открила је Дорис, а он је додао: "Није ме освојила, вец́ ме је буквално оборила с ногу!"

Људи би рекли, љубав на први поглед. Додала бих да не постоји, јер на први поглед само грми, а све оно лепо што се зове љубав дешава се полако касније, временом...- коментарисала је сплитска певачица раније.

 

 

Њихова веза крунисана је браком у априлу 1990. године у цркви Светог Анте на Пољуду. Сплитско венчање тада је било тема године, а њихова бајковита прича траје и данас. Дорис је својевремено испричала да се доста мучила тражец́и венчаницу у Трсту јер је била трудна. Септембра 1990. родила је сина Борну.

О свом браку ретко је певачица износила детаље те не чуди чињеница и да Дорис Драговић са мужем у јавности нисмо имали често прилике да видимо, а познато је да је она проживљавала веома тежак период 2018. године када је њен вољени доживео срчани удар. 

 

 

- Три пута су ме врац́али у живот, губили и врац́али. Прво што сам после тога чуо је глас моје Дорис у сну, у болници, када сам се будио из коме. Тада сам препознао њен глас, сина Борне и мог брата Златана. Полако сам се вратио живима - рекао је за "Слободну Далмацију" пензионисани ватерполиста.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".