Прослављена глумица Тања Бошковић љута је на колеге глумце који последњих година снимају рекламе за све и свашта и сматра да је то брука и срамота за глумачку професију.

С обзиром на то да готово нема глумца који није снимио рекламу за неки производ, почевши од прехрамбених производа, кафе, сокова, пива, преко маркета, банака и кладионица до разних других рекламних кампања за спортску опрему или козметичке препарате, глумица је уперила прстом буквално у све, па чак и највеће глумачке легенде.

Фото: sarics

 

 

Бошковићева у разговору за један портал тврди да је то ствар морала, те да је она одувек била достојанствена и никада није одступала од принципа иако је и сама кроз блиставу каријеру имала много понуда да сними веома исплативе рекламе, али је све одбијала.

- Они који снимају рекламе мора бити да морају. Не умеју да буду гладни. Ми смо, мислим на моју генерацију, умели да будемо гладни. Учили су нас стрпљењу. Учили су нас трпљењу. Учили су нас части. Да будемо добри људи. Да не обрукамо своју породицу. Да не обрукамо свој народ. Мој професор Предраг Бајчетић нас је томе учио - присећа се Тања за Републику и у наставку открива и какве је све она уносне понуде одбила за снимање реклама, само да не би, како каже, трошила своје лице на глупости:

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Кроз моју каријеру одбила сам веома уносне понуде за реклама, биле су у игри велике суме, али ме нису интересовале. У време када сам ја одрастала као глумица било је испод части радити рекламе. Чак и за "Златару Мајданпек". Фабрика стакла која је у то време била број један. И њих сам одбила. Није долазило у обзир. Ово лице је требало да једног дана буде кнегиња, краљица, проститутка, коњ... Требало је то сачувати. Не мислим о глумцима који рекламирају касина. Када морате да отхраните своје дете, све ћете да урадите. Све остало је питање морала!

Глумица признаје да је она живела у боље време него данашњи млади глумци.

- Нама је било много лакше. Била је већа земља. Много људи који су о нама бринули. Данас је све мање таквих људи. Силна је трка за профитом. Гледам само како користе ту децу и продају их за мале паре. Мислим да је то велика штета - закључује Бошковићка.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Тања признаје да је за њен добар изглед заслужна генетика, али открива и један тајни рецепт за лепоту.

- Молитва, она је закон за све. За добро здравље, радост, па и лепоту. Захвална сам што сам од родитеља добила добру генетику. И мало лудој глави! Од себе одбацујем све што није достојно труда - каже глумица за Републику, те такође истиче да не воли да јој дају комплименте јер сматра да је то непристојно.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".