Он је инсистирао на анонимности, а за цбснеwс.цом открио понешто из живота мужа нестале Београђанке Ане, Брајана Волша, док је био млађи.

Интересантно је да је човек, који га зна читавог његовог живота, као из топа прво рекао да Брајан има историју манипулативног понашања, објавила је америчка ТВ мрежа ЦБС Бостон.

- Њему се не може веровати, чинио је неке страшне и срамне ствари ономе ком је до њега било највише стало - рекао је не желевши да открије свој идентитет.

Фото: Инстаграм/принтскрин/WCVB

 

 

Каже и да је Брајан одрастао лепо васпитан, али да је о себи имао вема високо мишљење, као да му по природи ствари све припада, да је све његово.

- Брајан није био као друга деца. Увек је облачио "армани" и обувао колеџице као да му није 13 година?! У животу га нисам видео у фармеркама на трегере као другу обичну децу. Хтео је само најбоље за себе у животу, открива пријатељ његових родитеља.

Он додаје и да су се Брајан и његов отац Томас гадно посвађали пошто му је Брајан покрао паре, што се види и из судских списа.

- Брајан Р. Волш тајно је од оца извукао скоро милион долара у временском периоду од неколико година - написао је Брајанов рођак Ендрју Волш у депонованом судском исказу.

Фото: Јутјуб принтскрин/CBS Boston, Инстаграм принтскрин/anawalshe

 

 

Брајанов отац Томас Волш, некадашњи шеф одељења неурологије у Бригаму и болници за жене, преминуо је 2018. Према судским списима, Томас је сина Брајан искључио из тестамента после чега је Брајан оптужен да је пронашао и уништио тај очев тестамент, себе именовао за представника и ликвидатора очевог имања.

У судским списима је нотирано и да је с банковног рачуна покојног оца подигао више од 100.000 долара.

Подсетимо, године 2021. Брајан је осуђен за превару и крађу дела Ендија Ворхола које је украо од пријатеља а потом их продавао - и те праве и реплике које је направио на основу оригинала. За то (не)дело је долијао и отад је боравио у кућном затвору са наногицом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".