Пратите свој укус - одговор открива вашу скривену страну личности.

Прва девојка

Уколико је она ваш избор, ви сте смирена особа пуна самопоуздања. Не плашите се препрека и нових изазова и спремни сте да се носите са сваким проблемом. Храбро приступате новим стварима и са задовољством радите оно што волите.

Стрпљиви сте у вези са вашим циљевима и знате како да добијете оно што желите. Нисте стидљиви и чим нешто пожелите или наумите, ништа вас не може зауставити.

 

Друга девојка

Уколико сте изабрали другу девојку то значи да сте друштвена особа која се лако повезује са другима. Понекад сте наивни, али знате како да постигнете своје циљеве. Увек сте насмејани и добро расположени и више волите да се смејете уместо да показујете своју тугу. Трудите се да останете позитивни и не дозвољавате да вас нешто растужи. Ипак, понекад чак и најмања увреда може да вас повреди.

Трећа девојка

Ако сте изабрали трећу девојку, највероватније сте стидљива и скромна особа. Потребно вам је више времена да се повежете са неким и волите да се све одвија по плану. Спонтаност је нешто што избегавате по сваку цену. Ви сте добра особа и ретко када сте љути на некога. Увек се трудите да разумете емоције и осећања других људи и није вас страх да нешто жртвујете за туђу срећу. Ипак, важна вам је хармонија, па вам понекад треба време и за себе.

Четврта девојка

Уколико сте изабрали четврту девојку, заиста вас је тешко постидети или збунити, а логици увек дајете предност над срцем. Знате да можете да постигнете много, па вас зато није страх проблема који ће вас можда снаћи у будућности. Ви сте добра особа и мислите на друге. Никада не бисте повредили некога да бисте постигли свој циљ. Можда споља изгледате „хладно“, али ви сте дружељубива особа која је увек спремна да помогне, преноси црнобело.рс.

Пета девојка

Уколико је ваш избор пета девојка, ви сте независна особа. Навикнути сте да постижете циљеве и знате да радите на себи. Пуни сте самопоуздања и ретко тражите помоћ. Заиста сте тврдоглави и понекад је другима баш тешко да вас у нешто убеде. Истовремено, понекад не знате како да упознате нове људе, али они који вас познају знају да сте одличан пријатељ.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".