Тихомир Станић једна је од највећих глумачких величина на нашим просторима.

Љубавни живот популарног глумца јавности је веома интересантан. Пре свега јер је, како и сам каже, први брак, у који је упловио 1979. године на другој години факултета, завршио успешно.

Са бившом супругом, иначе Белгијанком Лилијаном Луис Вермиш је у сјајним односима.

Фото: В. Данилов

 

 

- Мој брак пре овог није био неуспешан. Био је успешан, само је трајао десет година. Јако је успешан био, и сад сам у јако добрим односима са бившом женом. И после сам ишао у Белгију. Десило се тако да се завршио тај брак. Упознао сам Софијину мајку, па сам се заљубио, зато је тај брак прекинут - рекао је глумац у емисији "Шок Ток" и открио да је његово познанство са другом супругом Јеленом Мијовић променило много тога.

- Упознали смо се на аеродрому. Враћао се са Фестивала у Единбургу. Постоји и снимак чак кад је упознајем! Рекли су ми: "Види, како је лепа девојка", и ја приђем. Неко из екипе која је била са мном је снимио то, имам и дан данас то - отпочео је причу Тика.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

Љубавна прича Тихомира Станића отпочела је судбоносним сусретом на аеродорому. Године 1992. са лепом Јеленом Тика добија прву ћерку, Милену Хану, а једанаест година касније мезимицу Софију Нађу. Ипак, Јелену никада није оженио.

- Јелена, моја садашња партнерка, неће да се уда за мене. Недавно сам је поново запросио, одбила је - признао је глумац, који чини се неће престати да покушава, иако су обоје свесни да им папир ништа не значи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".