Катарина Грујић у цео пројекат није ушла сама, већ с рођеном сестром.

- Каћа и њена сестра определиле су се за угоститељство и у Колашину на обронцима планине Бјеласице саградиле су луксузну кућу у планинском стилу - почиње извор, и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Ова кућа је пројектована тако да у њој може да борави осморо људи истовремено. Простор има прелеп поглед на нетакнуту природу и дизајнирана је за прави хедонизам. У овој некретнини која се издаје постоји камин и сауна, велико луксузно купатило, неколико спаваћих соба и пространи дневни боравак за одмор. Да би се боравило у овој кући, по дану треба издвојити 300 евра, а у простору истовремено може да борави осам особа. Упркос ретро изгледу и планинском стилу, кућу одликују савремена архитектонска решења у материјалу градње. По замислима Катарине и њене сестре архитекта је пројектовао и дизајнирао ово здање, а у њега је имплементирао све оно што је и њима двема битно да имају када с породицом иду на одмор. Оне очекују да ту буде посетилаца током целе године, а не само док траје скијашка сезона - рекао је извор за "Ало", а и сама певачица је потврдила ова сазнања и открила како је дошла на идеју да поред певања почне да се бави још једном делатношћу.

Фото: АТА имагес

 

- Ово је била идеја моје рођене сестре, али сам је ја одушевљено прихватила и само сам је питала када крећемо с реализацијом. Врло брзо смо се договориле о свим детаљима будући да смо веома сличне и имамо готово идентичан укус, па тако није било проблема око тога како ће кућа изгледати. Желеле смо да тај простор поседује све оно што је и нама потребно када смо на одмору па смо тако изградиле камин, сауну, луксузно купатило, велике комфорне спаваће собе... И сестра и ја имамо примарне професије, па ће нам ово бити додатни извор зараде, али никад се не зна, можда се бизнис и прошири, па се цео овај комплекс и прошири - рекла је певачица за "Ало".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".