On je insistirao na anonimnosti, a za cbsnews.com otkrio ponešto iz života muža nestale Beograđanke Ane, Brajana Volša, dok je bio mlađi.

Interesantno je da je čovek, koji ga zna čitavog njegovog života, kao iz topa prvo rekao da Brajan ima istoriju manipulativnog ponašanja, objavila je američka TV mreža CBS Boston.

- NJemu se ne može verovati, činio je neke strašne i sramne stvari onome kom je do njega bilo najviše stalo - rekao je ne želevši da otkrije svoj identitet.

Foto: Instagram/printskrin/WCVB

 

 

Kaže i da je Brajan odrastao lepo vaspitan, ali da je o sebi imao vema visoko mišljenje, kao da mu po prirodi stvari sve pripada, da je sve njegovo.

- Brajan nije bio kao druga deca. Uvek je oblačio "armani" i obuvao koledžice kao da mu nije 13 godina?! U životu ga nisam video u farmerkama na tregere kao drugu običnu decu. Hteo je samo najbolje za sebe u životu, otkriva prijatelj njegovih roditelja.

On dodaje i da su se Brajan i njegov otac Tomas gadno posvađali pošto mu je Brajan pokrao pare, što se vidi i iz sudskih spisa.

- Brajan R. Volš tajno je od oca izvukao skoro milion dolara u vremenskom periodu od nekoliko godina - napisao je Brajanov rođak Endrju Volš u deponovanom sudskom iskazu.

Foto: Jutjub printskrin/CBS Boston, Instagram printskrin/anawalshe

 

 

Brajanov otac Tomas Volš, nekadašnji šef odeljenja neurologije u Brigamu i bolnici za žene, preminuo je 2018. Prema sudskim spisima, Tomas je sina Brajan isključio iz testamenta posle čega je Brajan optužen da je pronašao i uništio taj očev testament, sebe imenovao za predstavnika i likvidatora očevog imanja.

U sudskim spisima je notirano i da je s bankovnog računa pokojnog oca podigao više od 100.000 dolara.

Podsetimo, godine 2021. Brajan je osuđen za prevaru i krađu dela Endija Vorhola koje je ukrao od prijatelja a potom ih prodavao - i te prave i replike koje je napravio na osnovu originala. Za to (ne)delo je dolijao i otad je boravio u kućnom zatvoru sa nanogicom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".