Миљана је са Марком Ђедовићем отворено причала о дешавањима у "Белој кући" . Главна тема је била њен однос са Ненадом Мацановићем Бебицом, иваном Маринковићем и њеном мајком Маријом. 

- Једном ми је у кревету рекао: "Да се појави Бог и да хоћеш да виђаш своје ћерке или да Миљана нестане из твог живота, ја бих одабрао тебе". Нисам могла да верујем какве сам речи чула. И моја мајка тврди да је он бољи избор за мене од Золе. У мат позицији сам. Мама и тата су ми болесни, прича ми да је због мене. Не дај Боже да умру, па да осећам грижу савести. Јуче је устала за столом, почела да плаче и рекла да не може да верује да ми је Зола важнији од детета. Не знам зашто има потребу да нон-стоп присвојава моје дете. Мене нико не пита, све њу. Хоће да ме огади Золи и народу. Смета јој кад стигне позитивно за мене, преврће очима - изјавила је Миљана.

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

- Да ли ти имаш право да будеш срећна - упитао ју је Ђедовић.

- Немам. Понекад помислим да је боље да сам умрла, не могу овај терет. Волим је највише на свету, знам да ми је мајка, не могу да поднесем да се секира због мене. Да ли би била срећнија да сам утучена, агресивна? Она стално налази оправдања за Бебицу, као да јој је син. Ја мислим да он лаже. Видела сам његове сестре и његову породицу, на основу мог запажања то је идеална породица. Немогуће је да су одбацили сина. А моја мајка и даље налази оправдања за њега - додала је Кулићева.

Фото: Инстаграм принтскрин/ marijakulic_mtaz

 

Миљана сматра да је Иван са Жељком у контакту само због ријалитија: 

- Није урадио искрено. Да није било овог ријалитија, никад не би имао однос са Жељком. Плашим се да после ријалитија Жељко Ивана неће видети. Сматрам да је то урадио зарад ријалитија, јер није могао да поднесе осуду јавности. Такмичи се са мном. Чак је предложио Александри да она остави Дејана, а он Јелену. Спреман је на све, много је лукав. Плаши ме излазак одавде. Јер ако се дете научи на њега... Већ га зове тата. Стојим иза тога да је све исфолирао јер није могао да поднесе притисак јавности - завршила је Миљана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".