Биљана Драгојевић, мајка Дејана Драгојевића, јавно се обратила Филипу Цару пре пар дана, и том приликом га опасно поткачила, а сада је контроверзни задругар добио питање од гледаоца о односу са Дејаном и породицом, а својим излагањем све је изненадио.

- Хипотетички када би сазнао да Дејанова мајка говори да метлаш све оно што код Дејана није ваљало, да скупљаш његове отпатке, ако већ игра ријалти напољу, може и унута - гласило је питање.

Фото: АТА имагес

 

- Не бих ја то узео хипотетички, они никада нису ништа лоше према мени говорили, иако су имали разлог за то, а ако неко жели да уђе у ријалити нека уђе: Однос између Дејана и његове породице је компликован. Ја сам свестан да је то реално, али ћу његовој мајци рећи само једну ствар, нека сам какав год да јесам, али нека буде свесна да сам ја њеног сина спасио једном, а можда и други пут јер је била против Алекс - рекао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ово ме јако изненађује, тета Биљана је мени рекла да неће коментарисати било шта о мени у Задрузи, шта год да буде. Ја сам њу ценила, а ја као девојка од 24 године имам право да волим кога год желим. Ја Дејана нисам праварила, а он нека ужива - додала је Алекс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја знам да Дејана нико није могао вратити породици, сем мене. Он је знао да је ушао у везу са девојком којој сам ја рак рана. - додао је Цар.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".