- Аутобус је кренуо да излази са окретнице и бака је трчала ка њему, вероватно да замоли да уђе, међутим пала је са стране аутобуса под точкове. Возач је није видео и наставио је својим путем, прегазио је прво предњим а онда и задњим точковима. Људи су почели да вриште, а по целој окретници било је крви - каже за "Блиц" возач аутобуса који је био на станици у тренутку трагедије на Карабурми када је настрадала А.М. (70).

Иако су прве информације након несреће биле да је возач Д.Ф. (72) ишао у рикверц када је прегазио жену, овај саговорник, који је замолио да остане анониман испричао је другачију верзију страшне трагедије и објаснио да је аутобус који је прегазио баку приватног превозника и да је саобраћао на линији 25.

- Возач је пензионер, нешто је радио у Ватрогасној бригади па је због тога и раније отишао у пензију. Он не вози стално, помаже и ускаче за агенцију када је потребно - објашњава наш саговорник.

Додаје и да је у тренутку несреће на окретници на Карабурми било много аутобуса, много више него иначе. Како каже, возач аутобуса који је усмртио несрећу жену није возио више од 2-3 км/х.

- Он се једва и кретао. На окретници са толико аутобуса нема ни услова да развије већу брзину. Жена је пала под аутобус, можда се оклизнула - прича он и додаје:

- Испод аутобуса налазила се локва крви, то је било страшно. Људи у паници, почели су да вриште, некима се чак и слошило. Та бакица је била ситна, мршава женица не можете ни да замислите тај призор када је аутобус толике тежине прешао преко ње и то два пута - под шоком је овај возач.

Напоменуо је и да је са возачем који је усмртио несрећну жену стално на паузама пио кафу, те да се никада није осећао на алкохол и да је био срећан у пензији.

- Увек је био расположен, ето помагао је агенцији, ускакао када је било потребно и деси се ова трагедија. То су биле страшне сцене, када је изашао из буса пребледео је у лицу, ухатио се за главу и није проговарао ни једну реч. Жени није било спаса - рекао је он.

Како је "Блиц" испричао, Д.Ф. (72) возач аутобуса који је на Карабурми усмртио жену А.М. (70) изазвао је чак три саобраћајне несреће у периоду од 2018. и 2022. године.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".