Многи су му након тријумфа предвиђали успешну каријеру, али се он ипак одлучио да живи мирнијим животом. Од песме није одустао, али је и даље зидарство њему на првом месту.

- Здраво сам, радим, а и даље певам – рекао је Бејхан на питање како је, док је на друго да ли планира да због популарности и певања остави зидарство, одговорно негирао.

- Не, ја сам давно рекао да ме не храни певање, мене храни мој посао, зној, те се и даље бавим грађевинским радовима. Зидам, молеришем, мајсторишем, не одустајем од тога, а песма као песма увек је ту. За њу увек има места мимо мог примарног посла – рекао је Бејхан.

Рамов је истакао да ни од певања није одустао, као и да велики потенцијал види у младој звезди „Гранда“ Николи Ајдиновићу у којем види наследника Шабана Шаулића.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Мислим да је човек као Ајдиновић један од нас, човек из народа. Он је као и ми, један од оних сиромашних са широким срцем и душом, који иако је стекао нешто у животу, никад неће заборавити ко је и шта је и одакле је потекао. Никад неће заборавити сиромаштво, као и ја који никад неће заборавити одакле сам и шта сам. Сигуран сам да је захвалан богу на скромном животу. У Турској постоји једна изрека „Дуњанин мали дуњада калир“, то значи „богаство на свету остаје на свету“. Најважније је да човек има срце, а мени се допада што га Никола има. Свиђа ми се по карактеру, понашању, уме да се држи на сцени и никад се не прави важан, е то је звезда. За мене је то био покојни Шабан Шаулић, а сад је Никола Ајдиновић – готово у даху испричао је Бејхан.

Он је истакао да и даље има снаге да зида и молерише, као и да своје колеге са грађевине редовно части песмом. Каже, нада се да ће то ускоро учинити и на неком наступу.

(Гранд онлајн)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".