Анђелка Прпић решила је наводно да се уда у тајности за свог партнера Марка Ж., са којим за неколико месеци очекује принову.

Како медији преносе, глумица је венчање са несуђеним кумом свог бившег супруга Дариом Прпићем планирала већ неко време, те је све убрзала кад је сазнала да је у благословеном стању и да ће се ускоро опет остварити као мајка.

Фото: Јадранка Илић

 

 

- Анђелка нема никаквих препрека да поново стане на луди камен. Она је законски разведена, па самим тим је и слободна жена. Када је сазнала да је трудна, она и Марко су се договорили да се венчају у скорије време и да то ураде у тајности јер су им преко главе натписи у медијима, скечеви и шале на њихов рачун на друштвеним мрежама. Осим тога, њеном партнеру јако смета што се она и даље презива Прпић, па су се договорили да на венчању узме његово презиме - испричао је извор близак глумици за Курир.

Према његовим речима, Анђелка се увелико припрема да стане пред матичара, док је питање да ли ће се на вечну љубав заветовати и у цркви.

- Они се увелико припремају за тај дан и све детаље држе у строгој тајности како медији не би извештавали са овог догађаја. Дан пре тога ће кумови знати где ће бити обављено венчање, и то је то.

Глумица је и одлучила да проговори о афери у којој се нашла, кад је као бомба одјекнула вест да чека дете са најбољим пријатељем свог бившег мужа.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Мислим да се нормалан човек не навикава на те ствари. Зашто би се навикао на ружно и примитивно? И не желим себи да се навикнем на то. Али, с друге стране, није ствар да не видимо од дрвета шуму. Сад сам тема ја, сутра ћеш бити ти, него је ствар поремећеног компаса и система вредности, где није тема да ли се излио амонијак, него је тема нешто потпуно друго - објаснила је она.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".