Лепа водитељка Катарина Каја Петровић гледаоцима познатија као Лазаревић годинама је на домаћој водитељској сцени. 

Свој пут дуго и марљиво је градила, а многи су се радовали сваком њеном појављивању, јер је добро знала како да на гледаоце пренесе позитивну енергију својим великим осмехом.

Катарина је каријеру почела на телевизију Б92, где је била заштитно лице временске прогнозе. Након тога је променила неколико послова, да би на крају успела да споји лепо и корисно.

Наиме, Каја је велику страст према кувању наследила од рођака са мајчине стране. Како је често слободно време проводила у Бољевцима код баке Марије спремајући најукуснија јела ту се јавила и та прва љубав према правим традиционалним српксим специјалитетима. 

Још као дете уживала је у мешењу теста за резанце, колаче, штрудле. Мало по мало свој таленат за припрему хране је обогатила знање, а на послетку сваком јелу је додавала и мало креативности, што је, рекло би се, био рецепт за успех.

2018.године снимила свој први кулинарски схоw “Катаринине чаролије” на Китцхен ТВ. Након тога добила је прилику да буде део кулинарске екипе у емисији која се већ годинама емитује на РТС-у Гастрономад.

Оно што је интересантно јесте чињеница да је у јеку своје каријере 2017. године  Катарина упознала свог садашњег супруга Ђорђа, за кога се удала после само месец дана познавања.

Церемонија је одржана у манастиру Светог архангела Гаврила у општини Сврљиг обоје су носили народну ношњу.

Две године након венчања  Катарина и Ђорђе су се остварили у улози родитеља, која је учинила да њихова љубав постане још лепша и јача.

О лепој водитељки се ретко пише у јавности, а ако је судити према ономе што се може видети на друштвеним мрежама рекло би се да има веома леп и идиличан живот који је испуњен љубављу, пословним подухватима и срећом. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".