Anđelka Prpić rešila je navodno da se uda u tajnosti za svog partnera Marka Ž., sa kojim za nekoliko meseci očekuje prinovu.

Kako mediji prenose, glumica je venčanje sa nesuđenim kumom svog bivšeg supruga Dariom Prpićem planirala već neko vreme, te je sve ubrzala kad je saznala da je u blagoslovenom stanju i da će se uskoro opet ostvariti kao majka.

Foto: Jadranka Ilić

 

 

- Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u skorije vreme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na venčanju uzme njegovo prezime - ispričao je izvor blizak glumici za Kurir.

Prema njegovim rečima, Anđelka se uveliko priprema da stane pred matičara, dok je pitanje da li će se na večnu ljubav zavetovati i u crkvi.

- Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali sa ovog događaja. Dan pre toga će kumovi znati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to.

Glumica je i odlučila da progovori o aferi u kojoj se našla, kad je kao bomba odjeknula vest da čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo - objasnila je ona.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".