Јелена Карлеуша и Душко Тошић већ дуже време имају проблеме у браку. Јелена је недавно гостовала у емисији "Први ред" и том приликом је открила детаље из њиховог односа. Певачица је открила да њих двоје живе заједно са децом у истој кући и да се још увек нису развели. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Душко Тошић ме је изнервирао па сам морала да га казним једним постом, али нисмо се развели. Папиролошки се нисмо развели и живимо у истој кући и даље. Специфични су односи, не знам како да се изразим, а да ме опет не позове његов адвокат. Тужно је то што уопште помињем његовог адвоката, али рећи ћу једну велику истину и ту ћу ставити тачку. Душков живот нема смисла без мене. То је једна велика истина. Он не постоји без мене. Јако лепо са децом живимо и даље у наша четири зида. Мама и тата не функционишу. То је тужна прича сваког другог брачног пара у Србији. Брак као институција пропада првенствено због непоштовања мушкараца према жени, то је нажалост једна велика истина - изјавила је Карлеуша.

Јелена се сада изнервирала због навода у медијима да она не жели да да Душку развод. Јавно се огласила путем свог Инстаграм профила и демантовала ове приче. 

- Тачно је да сам изјавила да живот мог мужа нема смисла без мене. То је мој чврст став. Са друге стране, демантујем овај наслов и да сам икада изјавила да ја мом мужу не дам развод. Постоји снимак емисије и тај део просто не постоји. Овај наслов је сува измишљотина (једног медија) иако смо се лепо договорили да буду коректни, дала сам им и ексклузивни интервју за Нову годину - написала је Јелена, а затим додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Мој муж је слободан да у сваком моменту поднесе захтев за развод брака. Он то бар до сада није урадио и то му нико не брани. Најмање ја. Душко и ја живимо заједно са децом у истој кући. Уместо да заштити своју породицу јавне бруке (доста је било тога), Душко преко адвоката контактира таблоид који је толико зла нанео нашој породици?! Прави мушкарци не ударају на своју породицу и не петљају јавност и таблоиде у решавање проблема. Прави мушкарци штите своју жену од непријатеља, не удружују се са њима против ње. Лепо кажем прави мушкарци - написала је Карлеуша, а затим наставила:

- Буде ли се десила још једном таква будалаштина бићу приморана да тужим. Апелујем на медије да не измишљају моје речи, а на адвоката оца моје деце да ме не изазива и не ућуткује да се не би видели на суду. На прошли Божић сам звала полицију због насиља у породици, овај пут сам приморана на овакво обраћање. Ј*бем ти ја мој Божић и мој живот - написала је Јелена на свом Инстаграм профилу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".