Популарни певач је наводно пре неколико година у Аустралији направио праву хаварију у апартману у којем је одсео током турнеје, па је организатор хтео да откаже све концерте.

Фото: АТА имагес

 

 

 Наиме, како медији преносе, фолкер се толико напио после једног концерта да је у апартману направио хаос и русвај. Према речима  извора за Курир, он је наводно тупим предметом направио рупу у телевизору, у коју је потом сипао две литре газираног сока, што је изазвало хаварију у целој просторији.

Овај догађај одиграо се наводно, пре неколико година док је Мирић још конзумирао алкохол готово свакодневно. Дешавало се често да направи испаде, о чему се раније писало, али ипак је овакав инцидент незапамћен.

- Митар је у то време умео да буде веома неодговоран. Тада, на тој аустралијској турнеји, толико је задавао главобоље организатору да је човек хтео да прекине сарадњу и откаже све концерте иако су карте биле распродате - прича извор близак певачу за Курир.

Фото: Инстаграм принтскрин/mitarmiricofficial

 

 

Сутрадан, певач је наводно позвао свог сарадника и обавестио га да у стану не ради телевизор.

 Човек је отишао да види о чему је реч, а кад је ушао у апартман, доживео је шок! Он је, ко зна чиме, направио огромну рупу са горње стране телевизора и још сипао два литра сока у рупу. Па је сок прошао на под и направио читав карамбол. У соби где је спавао биле су и угашене цигарете на тепиху, цео стан је био урнисан. Организатор је почео да виче на Митра, а он се правдао како се ничега не сећа, па се онда извињавао. Тад су се договорили да више не сме ни кап алкохола до краја турнеје да окуси, иначе ће раскинути уговор, због чега би морао да плати пенале. Е, то га је опаметило, па више није пио. Убрзо је потпуно оставио алкохол и, колико видим, сад је други човек - додао је наш саговорник и додао:- Једном је сео на крај бине и усред концерта почео да разговара с неким телефоном тако да су сви у сали могли да чују о чему говори. Организатор га је свукао са сцене и одвукао у апартман, а концерт је прекинут - завршава  извор.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".