Дуско Тошић, бивши фудбалер и супруг Јелене Карлеуше, огласио се преко свог адвоката Николе Премовића.

- Поводом последњих изјава Јелене Карлеуше о Душку Тошићу у претходним данима, а по налогу и у име мог клијента Душка Тошица, принуђен сам да се јавно огласим! Душко Тошић је неко ко кроз целу своју каријеру, као угледни спортиста и бивши репрезентативац, избегава да се јавно експонира, нарочито када су у питању брачне и породичне ствари. Понављамо да су и даље у току преговори о споразумном разводу брака Душка Тошића и Јелене Карлеуше и да је један од договора са Јелениним адвокатима, био управо да се ниједна страна не оглашава о брачним и породичним стварима, док су преговори о споразумном разводу брака у току - каже адвокат Премовић и додаје:

- Душко Тошић тај договор поштује, док Јелена својим последњим иступима у јавности крши постигнити договор и удаљава нас од мирног и споразумног решења ситуације. Апелујемо на Јелену Карлеушу да се, ради мирног решења, убудуће уздржи од јавног оглашавања о Душку Тошићу, разводу брака, о породичним стварима и истичемо да ћемо се сваки наредни пут кад то учини, јавно огласити.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jelena Karleusa

 

 

Подсетимо, певачица је без задршке рекла да неће да да развод свом супругу Душку Тошићу, иако њихов брак не функционише. Она је је за Божић прошле године Душка пријавила за насиље у породици, након чега су се једном срели и на суду. Детаљи њиховог исхода није познато јавности.

- Душко Тошић ме је изнервирао па сам морала да га казним једним постом, али нисмо се развели. Папиролошки се нисмо развели и живимо у истој кући и даље. Специфични су односи, не знам како да се изразим, а да ме опет не позове његов адвокат. Тужно је то што уопште помињем његовог адвоката, али рећи ћу једну велику истину и ту ћу ставити тачку. Душков живот нема смисла без мене. То је једна велика истина. Он не постоји без мене. Јако лепо са децом живимо и даље у наша четири зида. Мама и тата не функционишу. То је тужна прича сваког другог брачног пара у Србији. Брак као институција пропада првенствено због непоштовања мушкараца према жени, то је нажалост једна велика истина - казала је Карлеуша у емисији "Први ред" и додала:

- Када је реч о оцу, то је фигура која мора да постоји. То је један од разлога зашто мој брак са Душком траје и опстаје. Ја не желим да моја деца буду деца разведених родитеља - рекла је Карлеуша.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".