Популарна певачица прокоментарисала је наводе око “развода” од свог дугогодишњег партнера, фудбалера Душка Тошића са којим је 16 година у браку.

- Душко Тошић ме је изнервирао па сам морала да га казним једним постом, али нисмо се развели. Папиролошки се нисмо развели и живимо у истој кући и даље. Специфични су односи, не знам како да се изразим, а да ме опет не позове његов адвокат. Тужно је то што уопште помињем његовог адвоката, али рећи ћу једну велику истину и ту ћу ставити тачку.

Фото: АТА имагес

 

- Душков живот нема смисла без мене. То је једна велика истина. Он не постоји без мене. Јако лепо са децом живимо и даље у наша четири зида. Мама и тата не функционишу то је тужна прича сваког другог брачног пара у Србији. Брак као институција пропада првенствено због непоштовања мушкараца према жени, то је нажалост једна велика истина. Вечити сам оптимиста који се нада да ће та нека клетва, урок, црна магија да прође и да ће људи схватити грешке које чине.

Фото: АТА имагес

 

- Генерално су жене у Србији тужне, лоши су нам мушкарци. Мушкарци су много девалвирали, не поштују и не воле жене на прави начин. Шта значи вређање једне жене каква год да је она. На први брак сам ставила тачку јако лако. Сада су односи у кући нарушени и чекам да Душко схвати да сам ја богиња универзума и његова једина права љубав. Једноставно се не мирим са било каквом врстом неуспеха и пораза како пословно тако и приватно. Пошто сам ја дете разведених родитеља просто сам алергична на пропаст институције породице. Сматрам да се пропаст породице заснива на ерозији мушкости у домаћем друштву. Ћеркама сам ситуацију објаснила управо овим речима. Децу васпитавам онако како треба свака ћерка да се васпита. Мајка је најдоминантнија фигура у животу сваке ћерке и најбитнија фигура и тако свако мушко или женско дете треба да се васпита. Када је реч о оцу, то је фигура која мора да постоји. То је један од разлога зашто мој брак са Душком траје и опстаје. Ја не желим да моја деца буду деца разведених родитеља – рекла је Јелена Карлеуша.

Фото: Игор Маринковић/Алекса Станковић

 

Јелена каже како ће најбоље људи сазнати шта се дешава у њеном животу од ње саме.

- За почетак мораш да знаш оно што желиш. Када знаш шта желиш они који не ваљају отпадају јако брзо, а они прави остају уз тебе. Некако се универзум уроти да ти направи прави пут и да дођеш на право место где ћеш најбоље сијати. Људи се плаше да ме зову или ако ме зову постављају јако глупа питања, па се ја и плашим да се одазивам позиву. Може се рећи да сам жељна паметног разговора где ћу показати другу страну онога што људи мисле да се дешава у мом животу. То је најбоље чути из мог угла. Сматрам да мене људи не познају на прави начин и мало зазиру од мене због разних предрасуда које важе о мени, а ја сам једна нормална и питома особа, сем када ме неко изнервира. Када је реч о шоу бизнису ја се само браним и нападам из одбране – рекла је Карлеуша.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".