Одлазак на заједничко путовање са бившим мужем, навело је певачицине фанове да посмњају да је на помолу помирење између пара. Дара и Милан после развода одлучили су да остану у скроз коректиним односима и да свом сину Кости буду родитељи за пример:  

- У принципу су ми се жеље оствариле. Амбициозна сам, увек желим боље, више, али генерално сам срећна, остварена, све сам урадила што се тиче каријере, имам сина, тако да желим само здравље . За љубав нешто немам времена. Има удварача, али ја немам времена. Сад сам рекла свом менаџеру, у јануару не радим, хоћу да се одморим, да идем са пријатељима на ручак. Сад радим спот за нову песму коју је иначе радио Лаћа, много је добра. А онда идем да одморим, идем у Дубаи са сином, јер ово није нормалан темпо какав ја имам задњих 30 година - тврди Дара.

Певачица не жели да њеним сину недостаје породична пажња и присуство родитеља током одрастања: 

- Милан и ја смо у предивним односима, гледамо се као породица, поштујемо се и ценимо, држимо се. Људима је то чудно, јер сви кад се разведу нешто се свађају, нису у добрим односима, а ми савршено функционишемо. Мени је он најбољи пријатељ, чујемо се ујутру, поподне, увече... Сад су у Барселони, ја сам била код њих, кад се врате идемо заједно у Дубаи, уживамо. Изгубила сам тату, Милан је изгубио родитеље исто прошле године и прија ми та породична хармонија да смо сви заједно. Немамо више родитеље, а Коста их је баш волео, тако да нам прија да будемо заједно - нагласила је певачица у емисији "Премијера".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".