Раша већ одређено време у Београду живи као подстанар, а сада је донео одлуку да сагради монтажну кућу у Чортановцима, селу које припада општини Инђија.

Његово имање се, како пише "Курир" налази у комшилуку Слободе Мићаловић и Војина Ћетковића. Њих двоје тамо имају викендицу.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Раша је иначе рођен у Сомобору, а студирао је у Београду. Радио је у Паризу и Лос Анђелесу, где је снимио бројне филмове са светским звездама.

У Србију је одлучио да се врати 2017. године, када је добио понуду за серију "Беса".

- И после 12 година рада у Паризу није било поштено да неком овде узимам простор и да се враћам. Сада када сам се вратио, а јесте да и даље донекле функционишем на релацији Париз-Београд, ипак сам више концентрисан на домаће тржиште. Сада ми је овде дете, па овде треба и да радим и биствујем. У мом случају се показало да је било паметно када сам одлазио, а исто тако и када сам се вратио - овако је говорио за медије глумац.

Фото: Сарић С.

 

Глумац се вратио у Београд и због љубави с колегиницом Маријом Бергам. Међутим, сада је поново слободан, па је одлучио да му база буде ван метрополе.

Иначе, глумац има стан у Паризу. Новац који је зарадио од снимања филмова уложио је у некретнину с погледом на Ајфелов торањ.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања серије Сложна браћа 1995.

(Курир)