Док није постала мајка, певачица Гога Секулић празнике је проводила радно и на наступима са публиком. Међутим, од када је ту син Васиљ Андреј празнике проводи у топлини породичног дома.

- Као девојка сам углавном била свуда, што пословно, што приватно са друштвом. Ипак, знало се да за Божић је породични ручак са родитељима обавезан. Сада уклапам да будем више са дететом, а када имам несто заказано радим - каже Секулићева која је написала са сином писмо Деда Мразу.

Фото: АТА имагес

 

- Сину испуњавам све жеље. Јесте мали, али није много захтеван. Он је скроман и весео дечак.

Иако је ове године обелоданила да није више са бившим партнером Урошем, Гога каже да је ово била изванредна година за њу.

- Ова година је била лепа у сваком погледу. Сви ми имамо лепе и мање лепе тренутке у животу. Не желим да идем уназад, само ме занимају будућност и лепи тренуци са сином и породицом. Волим Уроша и поштујем. Он је отац мог детета и тако ће увек бити. Наравно, одлична је била и на пословном плану, неколико синглова као и доста наступа. Издвојила бих “Концерт хитова 2000” на Калемегдану пред више од 10.000 људи где сам дочекана од публике фантастично. То је велики доживљај и догађај.

Фото: АТА имагес

 

На питање да ли је спремна за нову љубав, одговара:

- Не размишљам о томе, нека се деси спонтано. Како време пролази, самој себи се допадам. Многи су другачији на телевизији и приватно.

Од новогодишњих жеља издвојила је ону да са сином оде на неку лепу дестинацију.

- Посвећена сам мајка и бавим се дететом искључиво. Наравно, ту је посао, али лежерније и спонтано. Биће нових песама, волела бих да одржим концерт у Београду где бих позвала неколико колега као госте са којима имам дуете. Десиће се и то, даће Бог. Највише бих волела да са сином одем у мој омиљени Мајами. Василиј Андреј је путовао са мном по Европи, али где мама воли још није. Надамо се да ће се то догодити у новој години.

Фото: Инстаграм принтскрин/sekulicgoga

 

Са осмехом на лицу, Гога се присећа детињства и празника.

- Трпеза је увек била пуна, као и сада. Мама одлично кува, а тата је задужен за остале ствари. Ја бих била главна звезда вечери. Устала бих да певам или глумим, тачније некога да имитирам. Ту би било смеха до суза. Нас две са родитељима и баке, деке... Лепи су то моменти пуни љубави и топлине - прича Гога која и даље памти поклоне из детињства:

- Сестру и мене су родитељи увек знали да изненаде. Доста тога памтим и чувам. Тако је и сада, мада сада више купују и изненађују унучиће.

Не крије да су јој одлазак у цркву и исповедање веома блиски:

- Велики сам верник. Постим, када је причест и обавезно се исповедим.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".