Фудбалер и глумица заједнички живот отпочели су након што је она остала у другом стању. Обоје су тада имали свега 20-так година, а упркос томе што су били врло млади научили су да живе по принципу што је моје твоје је.

Никада Мирка и Вујадин нису расправљали о томе ко више зарађује и троши јер се новца одувек имало, те су заједничким снагама, колико је ко могао, доприносили кућном буџету и одгоју својих наследника.

Фото: Н. Фифић

 

Данас су Мирка и Вујадин родитељи четворо наследника а то, као и економска криза коју све више грађана широм Европе и света осећа, утицала је у великој мери на њихов кућни буџет, по питању чега се глумица недавно огласила.

- Када ми тако једна ствар зафали па пошаљем дете у продавницу, и када ми врати кусур питам се како само оволико кусура, онда схватим да је све негде поскупело. Имам срећу што наша деца ствари могу да наслеђују, ту успемо да уштедимо јер су у два месеца рођени два пута у октобру, два пута у децембру тако да се ту комбинујемо - казала је она за домаће медије, и додала да је такав начин функционисања породице и мере штедње предложио управо Вујадин.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

Будући да је родила четворо деце Мирка је доста дуго била на породиљском боловању, самим тим није глумила нити зарађивала.

Зарад каријере супруга годинама је живела у иностранству, удаљена од домаће сцене и пројеката што је био још један од разлога да професионални сегмент запостави. Протеклу деценију Вујадин је био задужен за издржавање породице, Мирка за одгој деце и та подела обома је пријала.

Фото: АТА имагес

 

Фудбалер никада није крио колико је захвалан невенчаној супрузи што је пословни сегмент због њега гурнула у други план, а с тим у вези није правио проблем када је требало било коју жељу да јој оствари.

Крај сина Дулета Савића драмској уметници никада ништа није фалило, што се сада с економском кризом, а по њеним речима, очигледно мења, преноси "Ало".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Милице Милше

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".