Првенствено је открила каква атмосфера влада у њиховом дому.

- У нашем дому, када год долазе неки празници, првенствено се деца радују јер је то период распуста и поклона. Колико год да смо сви у журби, јер се у данашње време јако брзо живи. Некако, за празнике се осећа тај мир када је породица на окупу, рекла је Мирка.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

 

Мирка каже да има велико поштовање према Вујадиновим родитељима, а недавно је у једној емисији говорила о њима, што је све изненадило.

- Познато је да медији воле да направе бомбастичну вест, гледам на то да је свакога чуда три дана доста. Управо у тој емисији где сам то изјавила, ништа негативно нисам рекла за свој однос са његовим родитељима. На првом месту имам поштовање према њиховим годинама, али их поштујем наравно због тога што су Вујадинови родитељи. Таква сам особа да желим да у мом приватном животу све коцкице буду сложене. И када ми неке ствари не пријају, имам могућност да то отворено кажем са жељом да однос буде бољи, чвршћи и квалитетнији и они су се са тим и сложили. Имамо један здрав и леп однос. Они знају да када сам то рекла нисам ништа лоше мислила, рекла је глумица.

Фото: Н. Парушић

 

 

Мирка је у интервјуу признала коју песму обавезно наручује у кафани.

- Јако сам друштвен тип, волим да изађем на различиту музику јер ми је и друштво шаренолико, што екипа са фолклора, посла али и из приватног живота. Не бирам жанр, већ само добар ритам, било страна или наша музика. Најдраже песме су ми оне које носе имена моје деце и увек се сетим њих. Када сам у кафани, обично такве песме наручујем, истакла је Мирка.

(Еспресо)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".