Несрећни човек наводи да ни сам више не схвата одакле му снаге и воље у овом тешком периоду, али уверен је да је његова ћерка жива.

- Моја Вера и Нада! Ваша подршка! Мислим да ми је само то остало и то ме држи! Ужасно звучи да је ово 22. дан, али сваки претходни и следећи дан, ја сам исти. Као и у понедељак 12.12.2022 око 16.45 сати. Само јако и срцем! Данас сам сам са моји псом ишао од Рибарског до Каменитог острва на граници. Лим је тако низак! Не морате да знате какав је осећај газити поред Лима и не могу да кажем, знате зашто идем Лимом. Није моја Ика тамо! Осећамо то и ви и ја - написао је јуче њен отац.

Фото: Фејсбук

 

Он додаје да је данас ишао узводно реком Лим, тражећи било какав траг у нади да ће пронаћи Илинку, међутим, и овога пута без напретка. Он је замолио све људе добре воље да му помогну у потрази и обрате пажњу уколико пролазе овим тереном.

- Терен је тежак! Молим само сигурне да могу такав терен да газе, да пролазе овуда и да пазе на себе - апеловао је он на грађане.

Подсетимо, Илинка је нестала 12. децембра по други пут, а на себи је имала зелену јакну, сиву тренерку и црне чизме. За Илинком се такође трагало и 30. септембра 2022. године када је напустила породичну кућу и нестала.

Тада је после више од 24 сата потраге пронађена на вису Бић изнад Прибоја у лошем стању, због, како се сумња, тровања проузрокованог таблетама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".