Глумица Анђелка Прпић гостовала је у Јутарњем програму Прве телевизије, где је водитељи Марији Савић Стаменић открила шта мисли о изненадном интересовању јавности.

Фото: В. Данилов

 

 

Анђелка Прпић је у вези с најбољим пријатељем свог бившег мужа, с којим чека и дете, а на ту тему се још увек није оглашавала, мада се током гостовања у поменутој емисији дотакла и љубави.

- Мислим да се нормалан човек не навикава на те ствари, то ми је примитивно. Као 'смрди ми, али нема везе'. Не, није фино, смрди ми, то је примитивно.  Али, с друге стране, није ствар да не видимо од дрвета шуму. Сад сам тема ја, сутра ћеш бити ти, него је ствар поремећеног компаса и система вредности.  Мислим да човек може ипак да се издигне. Страшно је то што се то не тиче само мене, него и моје породице и мог детета, али боже мој, све се то преживи. Срећна сам што имам свој мали свет и стварно то не дам" поручила је Анђелка и додала: 

- Осећам се ушушкано, срећно, испуњено. Осећам се вољено и радујем се новој години која долази, рекла је уз осмех. Поводом прича о љубавном животу, казала је да није толико важно што је она мета интересовања и прича, већ да се то тиче и њене породице, пре свега њеног сина, рекла је глумица.

- Он је показао да је зрео, одговоран и социјално интелигентан, причала је Анђелка о малом Јакши који је, у протеклој години, чак снимио и филм. То је, како је казала, био један од најсрећнијих догађаја у протеклој години.

- Срећа је мала, обична и неупадљива и многи не умеју да је виде, цитирала је Марија Душка Радовића, а Анђелка само додала тајанствено: "А онда откријемо да је била ту - поред нас."

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".