Халид Бешлић је недавно доживео саобраћајну несрећу на путу Шабац - Лозница и, срећом, све је прошло без већих последица, али певач већ годинама уназад муку мучи с нарушеним здрављем.

Први проблеми почели су када је доживео прву саобраћајну несрећу, када је с њим у колима била Сузана Манчић, а 2009. године прошао је с далеко тежим последицама. Једва је извукао живу главу када је слетео с клизавог пута, а није био везан. Опоравио се, али га је задесио проблем са срцем због чега му је уграђен стент у јулу у Сарајеву. Иако је након операције све било у најбољем реду и брзо се опоравио, суочио се убрзо и са дијабетесом, па је био приморан да промени животне навике. Кориговао је и исхрану, али све то није давало значајнијих резултата, па је почео да конзумира нову терапију, а највећа подршка у свему му је супруга Сејда.

Фото: Н. Скендерија

 

- Шећер је учинио своје, пијем лекове, мало сам кориговао исхрану, вечеру сам избацио, не једем више хлеб. Са 14 сам тим темпом смањио шећер на 6, 7 до 8. Тако се кретало са таблетама - изјавио је легендарни певач.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".