Halid Bešlić je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću na putu Šabac - Loznica i, srećom, sve je prošlo bez većih posledica, ali pevač već godinama unazad muku muči s narušenim zdravljem.

Prvi problemi počeli su kada je doživeo prvu saobraćajnu nesreću, kada je s njim u kolima bila Suzana Mančić, a 2009. godine prošao je s daleko težim posledicama. Jedva je izvukao živu glavu kada je sleteo s klizavog puta, a nije bio vezan. Oporavio se, ali ga je zadesio problem sa srcem zbog čega mu je ugrađen stent u julu u Sarajevu. Iako je nakon operacije sve bilo u najboljem redu i brzo se oporavio, suočio se ubrzo i sa dijabetesom, pa je bio primoran da promeni životne navike. Korigovao je i ishranu, ali sve to nije davalo značajnijih rezultata, pa je počeo da konzumira novu terapiju, a najveća podrška u svemu mu je supruga Sejda.

Foto: N. Skenderija

 

- Šećer je učinio svoje, pijem lekove, malo sam korigovao ishranu, večeru sam izbacio, ne jedem više hleb. Sa 14 sam tim tempom smanjio šećer na 6, 7 do 8. Tako se kretalo sa tabletama - izjavio je legendarni pevač.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".