Познати београдски сплав "Фристајлер" почео је да тоне синоћ око поноћи, а пуком срећом, нико није настрадао! Очевици и људи који су били на сплаву испричали су да је настала паника и да су сви почели да беже напоље када је вода почела на надире.

Једна девојка је непосредно након што је изашла са потопљеног сплава снимила видео и окачила га друштвену мрежу Тикток.

- Ћао свима, ми смо сада чекале Нову годину на "Фристајлеру" и сплав је кренуо да тоне људи! Значи вода нам је била до колена. Баш је код нас почео да тоне у сепареу, ја сам почела да плачем и да драмим. Добро је да смо сви спасли живу главу. Могли смо се подавити у оној води - рекла је девојка испред сплава и додала "да јој је после свега та ситуација смешна, али да заправо ништа није смешно и да су сви једва извукли живу главу -.

Она је потом у другом видеу детаљно објаснила да се прво, у једном моменту, испред њеног сепаре рашчистило.

- Ја сам милсила да се неко побио и онда смо одједном схватила да је вода дошла до колена. Девојке су биле у штиклама, у хаљинама, што отежава излазак. Одједном су сви кренули ка излазу, оставили су унутра јакне, пакао је био - испричала је она како се Новогодишња ноћ претворила у праву катастрофу.

Ова девојка је рекла и да се запрепастила коментарима људи, који су на вести о потонућу сплава писали "дабогда се сви подавили".

- Не схватате озбиљност ситуације и не могу да верујем да сте толико злобни, јер је стварно неко могао да настрада. Замислите да је тамо било ваше дете или неко кога познајете и да је, не дај боже, настрадао? Мало размислите пре него што напиште глупост - завршила је она свој видео на Тиктоку.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".