Видео-снимак који је објављен на Инстаграм страници "сербиаливе_београд" изазвао је велику пажњу јавности. На њему се види како се младић на Медаку у Београду дивљачки пење на кров аутомобила и по њему корача.

Снимак је постављен на друштвеној мрежи уз опис: - Дечко на Медаку иде и скаче по аутомобилима, само ми није јасно да ли ми више не можемо нормално ни да се паркирамо, није ни чудо ко нам уништава кола. Стварно страшно... још му иза овај дечко прича да иде по колони целој... -, наведено је. 

Како се на снимку види, тројица младића ходали су улицом на којој се са обе стране налазе паркирана возила. У тренутку младић одлучује да хода по колима и пење се на возило. Понашање младића многи су коментарисали на друштвеној мрежи. Једни су тврдили да су "криви" они који паркирају аутомобиле где стигну, док су други осудили понашања младића. 

- Вала када видим та ваша кола на аутопуту, Газели и шта сте направили од Београда -, "Не би скакали да има закона!", "Проблем је што сад стижу све генерације које нису малтретирали старији из краја и у њиховим очима све им је дозвољено јер очекују да нико неће реаговати, сами смо криви", само су неки од коментара. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".