Магазин "Yоур Танго" објавио је листу најпаметнијих хороскопских знакова, истичући да је реч о људима који се брзо прилагођавају било којој ситуацији у животу или окружењу.

Фото: Профимедиа

 

 

6. МЕСТО - РИБЕ

Људи који су рођени у знаку Риба важе за велике креативце. Они константно смишљају нове идеје, због чега често могу да се уморе и делују незаинтересовано. Заправо, Рибе знају како другима да прочитају мисли. Оне су емотивно интелигентне и у потпуности верују својим инстиктима.

5. МЕСТО - БЛИЗАНЦИ

Ако вам треба нека информација, обратите се особи која је рођена у знаку Близанаца. Ови људи размишљају невероватном брзином и имају развијен смисао за хумор, што представља један од знакова интелигенције. Имају импресивну способност расуђивања и прилично лако склапају нова пријатељства.

4. МЕСТО - ШКОРПИЈА

Сви који су имали посла са Шкорпијом, знају да је готово немогуће преварити је. Људи који су рођени у овом знаку су изузетно интелигентни и у стању да врло брзо искористе информације којима располажу. Они такође примећују детаље који други не виде, те зато никада не греше када је процена људи у питању.

3. МЕСТО - ЈАРЧЕВИ

Јарчеви доносе паметне одлуке јер врло прецизно размишљају о детаљима. Они избегавају да буду претерано импулсивни тако што имају јасну представу о својим циљевима. Такође, ови људи никада не одустају. Ако на путу до циља направе сто грешака, сваку ће схватити као лекцију и прилагодиће јој се.

2. МЕСТО - ДЕВИЦЕ

Девице су заинтересоване за многе ствари, чак и оне које други људи узимају "здраво за готово". Многи за одређени проблем кажу да не постоји решење, а Девице ће уложити све напоре да га пронађу. Оне уживају да решавају "нерешиве" ситуације. Воле да се хвале, али не постоје ствари које Девице не могу да схвате.

1. МЕСТО - ВОДОЛИЈА

Прво место на овој листи заузеле су Водолије. Ови људи одлично знају како да се дистанцирају од проблематичних ситуација. Знају када треба да размисле "хладне главе" и то им додатно помаже да реше проблем. Врло су уравнотежене, имају отворене видике и вољне су да чују нове идеје. Водолије вам не верују ако немате доказ за то што тврдите.

(Мондо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".