- Не постоји реч којом могу да се захвалим председнику Вучићу за све оно што је учинио и како се борио за нас и за цео српски народ на Косову и Метохији. Реч хвала је мала реч. Подршку смо добили од целе државе Србије, од Канцеларије за Косово и Метохију, од људи са целог севера КиМ који су даноноћно, по мраку, киши, снегу, били истрајни у својим ставовима. Реч захвалности не постоји за оно што је председник Вучић учинио за нашу породицу - рекла је Сузана Пантић за Новости.

На састанку са Србима са Косова и Метохије председник Србије Александар Вучић је изјавио да је добио поруку да је Дејан Пантић дошао кући.

- Пре десет минута је стигао кући. Тренутно не знам ни своја осећања да вам опишем, после толико дана угледала сам га на кућном прагу. Речи не могу да опишу емоције које су ме савладале - каже нам Сузана кроз сузе.

Фото: Принтскрин/Новости

 

Отац троје деце Дејан Пантић је ухапшен 9. децембра. Са супругом је отишао у Рашку да обави приватне обавезе, нормално прешао прелаз и у повратку су му Куртијеви полицајци ставили лисице на руке и одвели га.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".