- Ne postoji reč kojom mogu da se zahvalim predsedniku Vučiću za sve ono što je učinio i kako se borio za nas i za ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji. Reč hvala je mala reč. Podršku smo dobili od cele države Srbije, od Kancelarije za Kosovo i Metohiju, od ljudi sa celog severa KiM koji su danonoćno, po mraku, kiši, snegu, bili istrajni u svojim stavovima. Reč zahvalnosti ne postoji za ono što je predsednik Vučić učinio za našu porodicu - rekla je Suzana Pantić za Novosti.

Na sastanku sa Srbima sa Kosova i Metohije predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je dobio poruku da je Dejan Pantić došao kući.

- Pre deset minuta je stigao kući. Trenutno ne znam ni svoja osećanja da vam opišem, posle toliko dana ugledala sam ga na kućnom pragu. Reči ne mogu da opišu emocije koje su me savladale - kaže nam Suzana kroz suze.

Foto: Printskrin/Novosti

 

Otac troje dece Dejan Pantić je uhapšen 9. decembra. Sa suprugom je otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".