Да је први април, па да неко помисли да је шала, али ова вест је тачна и проверена. Зајн Али Салман, дечак који је још у вртићу и који је постао инстаграм сензација због својих потеза против момака дупло старијих од њега, тренира са фудбалерима у академији "тобџија", али на жалост челника Арсенала није потписао никакав уговор због својих година.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Ali (@zaynalisalman)

 

 

Примећен као четворогодишњак од стране скаута лондонског тима, Салман је брзо прикључен једној развојној академији тог тима у престоници Велике Британије, али с обзиром на то да у Арсеналовој званичној академији тренирају дечаци од девет година, њега тек чека званично прикључење славном клубу.

- Радио је ствари које не би требало у својим годинама. Када сам га видео, позвао сам пријатеља који је потврдио да има четири године. Нисам могао да верујем да је још у вртићу. Онда сам разговарао са његовим родитељима и довео га на неколико тренинга. Са њим нема грешке - казао је Стивен Динс, скаут Арсенала, а на "Инстаграму" се појавила слика и са Пером Мертезакером, менаџером академије "тобџија".

И Алијев отац је потврдио да је Арсенал брзо реаговао и уграбио га пре осталих.

- Арсенал не занимају његове године, они сматрају да има доста потенцијала - рекао је тата Зајна Али Салмана за Би-Би-Си. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".