Од када је јавност сазнала за везу лепе глумице са другом бившег мужа, Анђелка избегава контакте са најближима из страха да ће рећи нешто и да ће се то после појавити у медијима:

- Њени пријатељи не могу да је препознају! Не жели да комуницира са блиским људима, боји се да нешто не каже, па да то заврши сутрадан у медијима. Крије се од свих, а кад изађе напоље, не би ли прошетала кућног љубимца или отишла до продавице, настоји да се закамуфлира и буде готово неприметна. Била је пре пар дана на једном снимању, задржала се јако кратко, а ушла је на споредни улаз - истиче извор "Блица" који живи у близини Прпићке.

Када је у питању њихова љубавна прича, Прпићка је донела важну одлуку:

- Донела је одлуку да не коментарише ништа везано за њу и М.Ж. И то не само у наредном периоду, већ заувек! Сигурна је да људи не би разумели шта се ту тачно догодило, па је решила да све детаље сачува за себе и мали број људи који су упућени у њихову љубавну причу - додаје наш саговорник.

Када је у питању ова превара, колеге и Анђелкини пратиоци су подељеног мишљења, а према наводима Дарио је први преварио Анђелку. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".