Једна од наших најшармантнијих глумица Анђелка Прпић последњих неколико дана нашла је у жижи јавности, након вести о њеној наводној трудноћи.

Фото: Милена Анђела

 

 

Вест не би била толико занимљива да глумица није затруднела са некад најбољим пријатељем свог бившег мужа Дарија Прпића.

 

Анђелка је тренутно на врхунцу популарности, те не чуди што њен приватни живот буди толико интересовање јавности. Имали смо прилике да је гледамо у серијама комичног жанра, као што су "Козје уши", "Ујка нови хоризонти", "Азбука нашег живота", "Радио Милева", "Андрија и Анђелка"... Глумила је насловну улогу у феноменалном филму " Једини излаз", а мало ко се сећа како је Анђелка започела каријеру.

Анђелка је широј јавности постала позната када је први пут стала пред камере, али у улози водитељке. У питању је била ријалити емисија "48 сати свадба", а како је открила у то време није имала подршку колега за овај пројекат.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Радила сам емисију ’48 сати свадба’, и то сам радила једно лето. Све колеге које су ме саветовали и желели ми добро, сви су били против тога. Рекли су ми да не прихватим, у фазону шта ћеми то, то је ‘треш’. Међутим, ја сам из Пожаревца, односно једног села око Пожаревца, сада су сви у Бечу како је то обично било у нашем крају. Мени је тај наш менталитет у ДНК, то како се славе свадбе, обичаји, музика под шатром, играње кола, Моравац, Влашко. Ја то не би имала где више да покажем, а знам све да их играм - испричала је Анђелка, па је додала:

- Знам и Моравац, и Влашко, Ужичко, све. Влашко коло је озбиљан кардио. На тим свадбама на којима сам била као клинка, јер сам практично одрасла под шатором, све слике из детињства са мамом и татом су ми испод шатора. Ја сам их увек питала: ‘Да ли сте ме водили негде другде, о чему се ради?’ Водио ме тата и на Маракану, то су неке успомене које вучем, да не кажем трауме - испричала је Анђелка у свом духовитом маниру у емисији "Амиџи шоу".

 

Фото: В. Данилов

 

 

Када погледате како је Анђелка изгледала у периоду док је снимала поменути ријалити и више је него очигледно да се готово и није променила, те да су године за њу само број. Поменути серијал био је веома популаран управо због Анђелке и њеног шармантног изгледа и харизме.

Након што је усрећила многе младе парове убрзо је и сама стала пред олтар. Подсетимо, Анђелка се 2011. године удала за Дарија Прпића са којим има сина Јакшу, а резвели су се 2020. године.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".