Од када су кренули да стварају своју љубавну причу, пар је био спреман да саслуша једно друга, да усвоји критике и изађу у сусрет када је то потребно и дају подршку у тешким тренутцима. Драган и Олга су родитељи двоје деце, сина и ћерке. 

- Пеле је мој најбољи критичар - недавно је казала Олга, па објаснила:

- Мада није увек пријатно чути покуду, захвална сам му на искрености. Углавном је објективан, истовремено благ, уме то да увије и лепо саопшти, али сећам се да је после једне одигране пробе био доста суров. Дошла сам кући, он ћути. Ту ми је већ било јасно да нешто није било у реду. Чим ја морам од њега да тражим мишљење, није добро, углавном га он сам истакне. Почео је полако са: "Није добро..." Ја сам ту већ претрнула јер нисам знала хоћу ли имати времена до премијере да исправим. На сву срећу успела сам да унапредим лик и неизмерно сам му захвална на томе, иако у почетку није било пријатно чути.

Фото: Н. Фифић

 

Глумица је признала да ипак није понекад све у пуном сјају и идеално: 


- Има момената када и мени попусте кочнице. Нисам увек у стању у толикој мери критику да истрпим. Тада умем свашта да кажем. Интересантно је, међутим, да ћак и када се наљутим мене људи не доживљавају озбиљно. Ваљда је тако са свим комичарима. Приватно они нису велики весељаци, ту се валљда комедија граничи са неком њиховом тугом.  "Ех кад би знао како ми је" реченица је коју сам пре неки дан изговорила колеги Цвелету који није могао да верује колико сам уверљива била у кадру.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".