Злата је са мужем и сином Федором кога је добила у првом браку живела у Америци. Живели су у правој породичној идили, све док се Ђорђе није разболео и умро годину и по дана од склапања брака. 

- Трагично се све то завршило. Остала сам без њега заувек, то је тешка прича, није фер мада ја често кажем да сам одживела своју бајку. Добила сам потврду да је оно што се граничило са мојим маштаријама у погледу везе двоје људи заиста могуће. Нажалост није потрајало, имали смо дивне планове све је то у трену пало у воду - испричала је давно Злата, која је вољеног из Америке допремила у Србију и овде га сахранила. Причала је својевремено колико јој је сва та бироктарија тешко пала и колико је све то за њу било болно.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Када је дошла из Америке, глумици је требало дуго времена да спакује бол и настави живот онако како мора.  

- У таквим моментима много тога човек о себи научи. Мислила сам да сам чвршћа, јер ипак сам читав живот изнела сама на својим леђима. У том тренутку распала сам се на хиљаду комада. Имам једну лепу успомену и леп живот ког се радо сећам. Нема дана а да не помислим на мог покојног супруга. Имам разне подсетнике, од фотографија по кући до неке музике коју чујем на радију или у неком ресторану када изађем с друштвом. И после десет година, колико је прошло од његове смрти, неке ствари се не заборављају - изјавила је Злата.

Велики утицај на сина имао други Златин супруг. Захваљујући њему, Федор сада има успешну каријеру у иностранству. Изузетно је цењен у свом послу. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".