Zlata je sa mužem i sinom Fedorom koga je dobila u prvom braku živela u Americi. Živeli su u pravoj porodičnoj idili, sve dok se Đorđe nije razboleo i umro godinu i po dana od sklapanja braka. 

- Tragično se sve to završilo. Ostala sam bez njega zauvek, to je teška priča, nije fer mada ja često kažem da sam odživela svoju bajku. Dobila sam potvrdu da je ono što se graničilo sa mojim maštarijama u pogledu veze dvoje ljudi zaista moguće. Nažalost nije potrajalo, imali smo divne planove sve je to u trenu palo u vodu - ispričala je davno Zlata, koja je voljenog iz Amerike dopremila u Srbiju i ovde ga sahranila. Pričala je svojevremeno koliko joj je sva ta biroktarija teško pala i koliko je sve to za nju bilo bolno.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Kada je došla iz Amerike, glumici je trebalo dugo vremena da spakuje bol i nastavi život onako kako mora.  

- U takvim momentima mnogo toga čovek o sebi nauči. Mislila sam da sam čvršća, jer ipak sam čitav život iznela sama na svojim leđima. U tom trenutku raspala sam se na hiljadu komada. Imam jednu lepu uspomenu i lep život kog se rado sećam. Nema dana a da ne pomislim na mog pokojnog supruga. Imam razne podsetnike, od fotografija po kući do neke muzike koju čujem na radiju ili u nekom restoranu kada izađem s društvom. I posle deset godina, koliko je prošlo od njegove smrti, neke stvari se ne zaboravljaju - izjavila je Zlata.

Veliki uticaj na sina imao drugi Zlatin suprug. Zahvaljujući njemu, Fedor sada ima uspešnu karijeru u inostranstvu. Izuzetno je cenjen u svom poslu. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".