Аријана је на свом Инстаграм профилу објавила два текста која су врло популарна у Италији када дође до смрти вољене особе.

"Пола Италије" верује да су то речи које је писао свети Августин, али су заправо аутори Ђакомо Перико (1911-2000) и Хенри Холанд (1864-1918). Текстови су писани као да се умрла особа јавља оној која је остала да живи.

- Смрт је ништа. Само прелазак на другу страну. Као да сам у суседној соби. И даље сам ја ја, а ти ти. Оно што смо били једно другоме пре, и даље смо једно другоме. Зови ме именом којим си ме одувек звала, оно које ти је тако познато, говори ми на исти начин као што си одувек. Не мењај тон гласа, не буди утучена или тужна. Настави да се смејеш ономе чему смо се обоје смејали, оним малим стварима које смо тако волели када смо били заједно. Моли се, смеј се, мисли на мене.

Нека ти моје име увек буде позната реч, као пре: изговарај га без икаквог призвука сенке или туге.
Нека наш живот задржи све што је имао: све је исто као пре, то је нешто трајно, што се неће прекинути. Зашто бих ја био ван твојих мисли, твог ума? Само зато што сам ван твог вида? Нисам ја далеко, ту сам, с друге стране, одмах иза угла.
Увери себе, све је у реду. Поново ћеш пронаћи моје срце, поново ћеш пронаћи ону чисту нежност. Обриши сузе и немој плакати ако ме волиш. Твој осмех је мој мир -

Аријана Михајловић је затим свету показала и унуку чији је долазак на свет пре годину и два месеца заједно прославила са Синишом.

Уз фотографију унуке поручила је:

"Ти си мој срећан Божић".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".