Многе ствари вежу Синишу и Зенгу, а највећа је вероватно што је један био играч ''црвено-белих'' а други тренер и што су обојица носили дрес Сампдорије

- Плачем као дете јер се осећам као да ми је нешто одузето. Волели смо се као браћа. Увек се борио и трудио се да игнорише болест. Видео сам га недавно на представљању књиге Здењека Земана и деловао је добро. Живот је заиста глуп - казао је Валтер Зенга у разговору за "Коријере дело Спорт" и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- У мислима су ми и Лука (Ђанлука Вијали оп.а.), као и Стефано (Такони оп.а.), који су још у болници. Како године пролазе, патња је све већа. Можда је то природа, живот, али када се нађеш у тој ситуацији, све то постаје превише.

Валтер Зенга и Синиша Михајловић често су причали о Црвеној звезди, а посебно о свом односу из играчких, али и тренерских дана.

- Увек је говорио да сам његов старији брат. Имали смо одувек братски однос. Звали смо један другог "брате", на српском језику. Био је прави пријатељ. Да је сад поред мене, рекао бих му: "Сини, знаш ли шта се дешава? Кажу ти да си луд, али то кажу јер немају храбрости да раде оно што ти радиш." Тако сам га ја видео. Када сам тренирао Црвену звезду у Београду, помогао ми је на неописив начин - открио је Валтер Зенга.

.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".