На вечни починак га је испратило око стотинак људи, а неутешни отац Александар Радуловић Фута у сузама је гледао док су ковчег са његовим сином спуштали у раку.

Последњи говор одржала је пројатељица покојног Милана.

- Волео је пажњу, имао је моћну харизму која никог није оставила равнодушним. Био је изразито интелигентан. Све је волео и свим пријатељима је био велика подршка. Од мајке је наследио доброту. Не желим да га људи памте да је умро од дроге - рекла је у говору Лаћина другарица, и за крај прочитала стигове његове песме "Адио аморе".

Милан Лаћа Радуловић преминуо је 13. децембра у Израелу, а његово тело пронађено је 19. децембра у једној улици у Тел Авиву.

Прерано преминулог Милана Лаћу Радуловића на вечни починак испратила је породица, пријатељи, естрада. Он ће почивати поред својих најмилијих, брата Милоша и мајке Марине.

Последње збогом Лаћи на Новом гробљу упутили су Данијел Павловић који је носио крст, Ана Бекута, Мира Шкорић, Наташа Беквалац, Дара Бубамара, Жика и Јелена из групе "Зана", Жељко Самарџић, Ана Кокић, Љубица Његомир, Горан "ОК бенд", Саша Матић, Деки Пантелић, Марко Настић, Енџи Маврић, Катарина Ребрача, Драган Стојићевић Карамела...

(Курир/Нпортал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".