Na večni počinak ga je ispratilo oko stotinak ljudi, a neutešni otac Aleksandar Radulović Futa u suzama je gledao dok su kovčeg sa njegovim sinom spuštali u raku.

Poslednji govor održala je projateljica pokojnog Milana.

- Voleo je pažnju, imao je moćnu harizmu koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Bio je izrazito inteligentan. Sve je voleo i svim prijateljima je bio velika podrška. Od majke je nasledio dobrotu. Ne želim da ga ljudi pamte da je umro od droge - rekla je u govoru Laćina drugarica, i za kraj pročitala stigove njegove pesme "Adio amore".

Milan Laća Radulović preminuo je 13. decembra u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je 19. decembra u jednoj ulici u Tel Avivu.

Prerano preminulog Milana Laću Radulovića na večni počinak ispratila je porodica, prijatelji, estrada. On će počivati pored svojih najmilijih, brata Miloša i majke Marine.

Poslednje zbogom Laći na Novom groblju uputili su Danijel Pavlović koji je nosio krst, Ana Bekuta, Mira Škorić, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Žika i Jelena iz grupe "Zana", Željko Samardžić, Ana Kokić, LJubica NJegomir, Goran "OK bend", Saša Matić, Deki Pantelić, Marko Nastić, Endži Mavrić, Katarina Rebrača, Dragan Stojićević Karamela...

(Kurir/Nportal)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".