Милена је била један од бројних  звезда које су створиле каријеру после учешћа у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Млада певачица је ушла у везу са колегом Немањом Стефановићем, али су након што су одлучили да уђу у ријалити, ствари међу њима постале затегнуте. Милена се после ријалитија променила, тачније оставила је утисак особе која воли  да улази у сукобе и делује непристојно. Такође, на Немањину и њену везу је стављен крај. Крај свега била је раскид уговора са Гранд продукцијом.

Фото: АТА имагес

 

 

Милени је требало много времена да скупи снаге да разговара о тешким ситуацијама које су јој се догоодиле са само 23. године. 

‒ Одбацили су ме као неко кученце, и то не зато што нисам ваљала него зато што сам била своја. Доживела сам велику тортуру. Данашњи клинци не знају како је то бити линчован. Тада нисам имала могућност да кажем шта сам желела, а сада имамо друштвене мреже. То је велика предност јер свако може да изрази своје мишљење ‒ испричала је десет година касније и додала да је након изласка из ријалитија морала да потражи стручну помоћ.   

Ћеранићева се повукла из јавног живота, али је наставила да пева. У медијску жижу је упала када је ушла у везу са црногорским кошаркашем Владимиром Дашићем са којим је раскинула 2018. године. 

На питање размишља ли о удаји, Милена, недавно је одговорила:

‒ Свадба ми није битна, битно ми је да будем срећна, радосна и да уживам у сваком тренутку живота.

Милена има 36 година и није радила естетске интервенције.

‒ Све је на мени природно, осим трепавица. Скоро сам почела да их стављам и то је једино вештачко што сам дозволила да буде на мени. То ми је у у реду, јер је неопходно за сцену.

(Хело)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".