У јавности је одјекнула вест да је Миленко Павлов већ две године разведен од супруге Маринеле која је професорка историје. Пар је живео седам километара ван Београда у правој лепоти природе. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ РедлинеПродукција

 

- Био сам разведен и мало сам живео у Вршцу, тамо сам режирао представу и упознао Маринелу 2005. године. Питали смо се како ћемо где ћемо…хајмо ми мало до Панчева. Ја сам давно рекао да је овде, нећу да кажем бољи свет, него је мирније. Овде нема толико напорних људи као у Београду. Раније сам радио пуно у Панчеву, познавао сам пуно новинара, редитеља имао сам већ неку базу. Седам километара је далеко од Београда. Маринела је радила као професор историје у гимназији прешла је овде, предаје у неколико основних школа. Овде је наша база. Волим да седнем на трем и ћутим. Важно је враћање себи -казао је Миленко па признао да осим на веранди највише времена проводи иза куће у одвојеном делу у ком је смештен шпорет Смедеревац.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ РедлинеПродукција

 

Миленко обожава да спрема зимницу и ајвар на њему, а поред њега је и роштиљ који воли да спреми када долазе пријатељи. 

Када није за шпоретом, он напољу за компјутером спрема текст за улогу коју је добио. Друштво му праве лабрадорка Фру Фру и два малтезера. 

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".