Milena je bila jedan od brojnih  zvezda koje su stvorile karijeru posle učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Mlada pevačica je ušla u vezu sa kolegom Nemanjom Stefanovićem, ali su nakon što su odlučili da uđu u rijaliti, stvari među njima postale zategnute. Milena se posle rijalitija promenila, tačnije ostavila je utisak osobe koja voli  da ulazi u sukobe i deluje nepristojno. Takođe, na Nemanjinu i njenu vezu je stavljen kraj. Kraj svega bila je raskid ugovora sa Grand produkcijom.

Foto: ATA images

 

 

Mileni je trebalo mnogo vremena da skupi snage da razgovara o teškim situacijama koje su joj se dogoodile sa samo 23. godine. 

‒ Odbacili su me kao neko kučence, i to ne zato što nisam valjala nego zato što sam bila svoja. Doživela sam veliku torturu. Današnji klinci ne znaju kako je to biti linčovan. Tada nisam imala mogućnost da kažem šta sam želela, a sada imamo društvene mreže. To je velika prednost jer svako može da izrazi svoje mišljenje ‒ ispričala je deset godina kasnije i dodala da je nakon izlaska iz rijalitija morala da potraži stručnu pomoć.   

Ćeranićeva se povukla iz javnog života, ali je nastavila da peva. U medijsku žižu je upala kada je ušla u vezu sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem sa kojim je raskinula 2018. godine. 

Na pitanje razmišlja li o udaji, Milena, nedavno je odgovorila:

‒ Svadba mi nije bitna, bitno mi je da budem srećna, radosna i da uživam u svakom trenutku života.

Milena ima 36 godina i nije radila estetske intervencije.

‒ Sve je na meni prirodno, osim trepavica. Skoro sam počela da ih stavljam i to je jedino veštačko što sam dozvolila da bude na meni. To mi je u u redu, jer je neophodno za scenu.

(Helo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".