Злочин се догодио након свађе, највероватније око имовине и новца, а претпоставља се да је расправа почела у кући и да је окончана у дворишту тако што је отац више пута избо сина кухињским ножем и усмртио га.

Како се незванично сазнаје, сина је убио убодима кухињским ножем у груди, а у овој породице је и раније било више пријава за породично насиље.

Младић је, према речима мештана био добар момак, а отац му је, од смрти деде који је живео са њима, правио проблеме и малтретирао га. На друштвеним мрежама се од момка опраштају његови пријатељи.

- Нема више друга мог, почивај у миру - написао је један пријатељ.

- Велики грех, велика туга! Срца су нам сломљена, суза више немамо. Једва је чекао да дођемо за Божић, а ми једва чекали да га видимо и да се испричамо уз кафу ко што умемо. Сва моја деца су га волела као брата рођеног, али звер није имала мира. Убио је дете јер је био све што он није, добар човек, добар друг, паметан и вредан домаћин- написала је пријатељица покојног А. Б.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Пријатељи наводе и да је убијени младић био борац за очување природе, а у коментарима на на вест о његовој смрти сви имају само речи хвале за њега, док за његовог оца наводе "да је имао проблема са алкохолом и да није био добар човек".

- То није отац него монструм. Убити своје дете то може само чудовиште - написао је један пријатељ А. Б. у коментару.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Подсетимо, осумњиченом оцу је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".