Девојка И.К. која је јуче пронађена мртва у стану на Звездари, према речима комшија, кобне вечери је имала госта.

Како сазнаје Курир, девојка се недавно уселила у овај стан, а комшије нису још стигле ни да је упознају јер је ту била тек месец дана.

- Већином су у овој згради изнајмљени станови. Она је дошла пре месец дана и још пар девојака, али није било раније проблема. Ипак пре пар дана су се чули звукови из тог стана, као да је био хаос. Допирали су чудни звукови. Моја ћерка је због тога дала изјаву у полицији - рекла је комшиница за Курир.

У згради, како сазнајемо, живе три девојке које се друже и познају.

- Њена браћа нису могла да отворе врата од стана, кроз прозор су је видели бледу како непомично лежи, а телефон јој је био на столу. Одмах су позвали полицију која је разбила прозор, а власница стана је дошла да откључа врата - казе нам комшија.

Како сазнаје Курир, кључ од стана који је имала И.К. уопште није пронађен и то је једна од највећих мистерија овог случаја.

Иначе, девојка је тренирала фолклор, а у Београду је студирала и радила је у кафићу.

Такође, браћу је позвао њен отац са којим се чула сваки дан.

Обдукција ће бити обављена сутра.

Подсетимо, И. К. је претпоставља се најмање пет дана лежала мртва у кревету пре него што су је нашла браћа. Тело су затекли са подигнутом блузом и откопчаним панталонама, а на врату и глави су биле видљиве модрице.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".