ЈЕДНА особа је погинула а три су повређене у судару аутомобила и камиона синоћ око 23 часа на ауто-путу Београд-Ниш код Алексинца.

Према првим информацијама погинуо је младић стар 24 године из села Лучане код Бујановца који се налазио у аутомобилу, док су двоје путника задобило тешке телесне повреде, а један лаке.

Настрадали младић је био путник у возилу. Возач аутомобила је задобио повреде опасне по живот. Незванично се сазнаје да су у питању држављани Србије који су на привременом раду у Немачкој, а у Србију си дошли поводом предстојећих празника.

Полиција трага за возачем камиона који је побегао после несреће.

У УЦ УКЦ Ниш, наводе да су ноћас примљена три пацијента са траумама и политраумама задобијеним у саобраћајној несрећи.

- Пацијент Е.А. (32) примљен је у тешком општем стању, са две велике скалпарне ране, које су одмах санираме на одељењу реанимације. Након урађене хитне дијагностике по траума протоколу, утврђене су тешке неурохируршке повреде главе- крварење у мозгу, повреде грудног коша и плућа, отворени прелом леве надлактице и повреде костију лица. Пацијент хоспитализован у интензивној нези Клинике за анестезију УКЦ Ниш - рекли су за медија из болнице.

Пацијенткиња Е.А. (47) након урађене дијагностике збринута је на одељењу грудне хирургије, утврђене су повреде грудног коша- прелом ребара и грудне кости. Тренутно у стабилном стању, хоспитализована на одељењу Клинике за грудну хирургију УКЦ Ниш ради даљег праћења здравственог стања, кажу у УКЦ Ниш.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".